Sveže dnevne čorbe

Svaki dan u Restoranu Drina počinje sa sveže pripremljenim čorbama, čiji se izbor menja u zavisnosti od dnevnog menija. Napravljene od najkvalitetnijih sastojaka, naše čorbe su savršen uvod u obrok i pravi način da zagrejete svoje nepce.

Naš ponos - Banjalučki ćevapi

Specijalitet naše kuće, banjalučki ćevapi, pravi su izraz tradicionalne kulinarske umetnosti. Napravljeni od najčistijeg mesa najboljeg kvaliteta, naši ćevapi su verni originalnom, vekovima starom receptu. Ovo jedinstveno jelo, poznato širom regiona, sada možete probati ekskluzivno u Restoranu Drina.

Raznovrsnost ćevapa

Pazarski ćevapi

Izdašni i sočni, savršeni za ljubitelje bogatih ukusa.

Sarajevski ćevapi

Delikatni i fini, pružaju jedinstveni gurmanski doživljaj.

Tradicionalne salate

Zaokružite vaš obrok sa našim izborom tradicionalnih salata. Sveže, hrskave i prepune ukusa, naše salate su savršen dodatak bilo kojem jelu. Od klasične šopske salate, preko vitaminskih salata sa sezonskim povrćem, do bogatih salata sa domaćim sirevima, svaka salata je priča za sebe.

Još više ukusa

Pileći specijaliteti

Od rolovanih pilećih ražnjića, preko medaljona u sosu od pečuraka i cedra, do najsočnije pileće korpe koju ste ikada probali.

Svinjetina za gurmanske duše

Istražite raznolikost jela od svinjetine, pripremljenih s maštom i strašću.

Pileća krilca u raznim sosevima

Savršeno za ljubitelje pikantnih ukusa, sa raznovrsnim sosovima za svaki ukus.

Američki burgeri

Ponosimo se našim burgerima, koji se prave od dve vrste mesa – pilećeg ili čisto junećeg mesa, po originalnoj američkoj recepturi. Svaki burger je pažljivo pripremljen da pruži autentičan ukus, zadovoljavajući i najzahtevnije ljubitelje burgera.

Palačinke kao nikada pre

Doživite naše ogromne slatke i slane palačinke, pravo kulinarsko čudo.

Očekujemo Vas!

Rezervišite Vaš sto

Doživite ukuse koji povezuju tradiciju i savremenost u Restoranu Drina. Posetite nas i uverite se zašto su naši specijaliteti priča za sebe.