Prilagodite svoje iskustvo

Kratki ručkovi

Idealno za poslovne sastanke ili prijateljska okupljanja, Restoran Drina nudi savršenu atmosferu za ručkove koji traju nekoliko sati.
restoran-drina-subotica-iznajmljivanje-lokala
restoran-drina-subotica-iznajmljivanje-lokala-proslave

Porodične proslave i rođendani

Prostor našeg restorana može se transformisati da odgovara temi vašeg događaja, bilo da je to rođendan, godišnjica ili bilo koji drugi porodični događaj.
U saradnji sa našim dobrim prijateljima iz Dekoracija Kruna, možete organizovati dekoraciju restorana Drina po vašim željama kako biste potpuno uživali u ambijentu našeg restorana povodom proslave vašeg specijalnog događaja.
Što se tiče dekoracije, restorana Drina sarađuje sa renomiranom firmom Dekoracija Kruna, osiguravajući da svaki detalj vaše proslave bude pažljivo osmišljen i u potpunosti prilagođen vašim željama. Od elegantnih stolnjaka do sofisticirane rasvete, naš tim će raditi rame uz rame s vama kako bi stvorio atmosferu koja odražava vaš stil i viziju.

Očekujemo Vas!

Započnite svoje planiranje danas

Kontaktirajte nas da biste saznali više o našim opcijama iznajmljivanja i kako možemo pomoći da vaš događaj bude nezaboravan. U Restoranu Drina, vaše zadovoljstvo je naša strast.